Monday, July 5, 2010

σκοτώθηκε ενώ φιλούσε


Μια εικοσιεφτάχρονη κοπέλα, η οποία φιλούσε το αγόρι της πάνω στις γραμμές του τραίνου, σκοτώθηκε , ύστερα από την σύγκρουση με ένα επιβατικό τραίνο που περνούσε από το βόρειο παραθεριστικό κέντρο SiberiaΆs Krasnoyarsk. Οι μάρτυρες κατέθεσαν οτι η κοπέλα είδε το τραίνο την τελευταία στιγμή και κατάφερε να σπρώξει το αγόρι έξω από τις ράγες αλλά δεν πρόλαβε να σώσει τον εαυτό της.
Το ζευγάρι ήταν απορροφημένο από το πάθος του και δεν κατάλαβε τίποτα από όσα εκτυλίσσονταν γύρω του. Ο οδηγός της αμαξοστοιχίας έκανε σήματα, ο σταθμάρχης σφύριζε, μια γυναίκα τους φώναζε, αλλά δεν άκουσαν τίποτα, επειδή είχαν χαθεί μέσα στο όνειρο της αγάπης τους.
http://www.russiatoday.ru/news/news/26982
Το κορίτσι κατάφερε να σώσει το αγόρι της, έχει μόνο ένα σπασμένο πόδι και μια αιώνια αγάπη να το συντροφεύει. Πλήρωσε ακριβά το μάθημα τι σημαίνει να αγαπάς κάποιον μέχρι θανάτου!

2 comments:

  1. Αδαλή ΚαλλιόπηJuly 7, 2010 at 3:14 AM

    Είναι το σημείο της ένωσης...που ολα γινονται ενα και η στιγμή αιωνιότητα...με καθε κόστος καμια φορά.....

    ReplyDelete
  2. [...] This post was mentioned on Twitter by Dimitris Karavasilis, Dimitris Karavasilis. Dimitris Karavasilis said: @dtouliop αν είναι αλήθεια για την παγκόσμια μέρα του φιλιού, τότε αυτό http://bit.ly/dmGNLA είναι ο ύμνος της [...]

    ReplyDelete